13 dingen die je alleen kan weten als je grote borsten hebt

Busty.

Mannen houden vaak van vrouwen met grote borsten zoals Kate Upton, Kim Kardashian of deze Gemma Atkinson op de foto hierboven. Borsten zijn een grote troef voor vrouwen om mannen te verleiden, maar ze brengen niet enkel voordelen. Dat grote borsten niet alleen rozengeur en maneschijn zijn, dat bewijzen deze 13 puntjes. Wat er ook van is, wees gewoon blij met wat Moeder Natuur jou gegeven heeft.

[related-posts]

1. Rugpijn

Grote, stevige borsten kunnen meer dan eens rugpijn veroorzaken. Zeker als je een hele dag druk bezig bent, dan kunnen die nogal eens gaan doorwegen.

2. Financieel

Die mooie beha in de lingeriezaak wil je echt hebben, maar wat blijkt? Ze hebben die niet in jouw maat. De kans is groot dat je vaak dieper in je geldbuidel zal moeten tasten om een mooi setje te vinden.

boobjump3. Verkeersdrempels

Op echt hoge verkeersdrempels kan je als vrouw zelfs verrast worden door je borsten. Als je dan fijn een dutje lag te doen op de achterbank, ben je meteen weer wakker.

4. Sporten

Comfortabel lopen zal er nooit inzitten, aangezien je borsten naar alle richtingen springen. Een sportbeha kan soms soelaas brengen.

5. Borstverkleining

Had je grote borsten, maar heb je die laten verkleinen? Daar zal je niet onopgemerkt mee wegkomen. Mensen uit je omgeving zullen het zeker opmerken. Bovendien brengt het weer extra kosten met zich mee.


(lees verder op de volgende pagina)