10 opmerkelijke weetjes over vrouwelijke orgasmes

7. Zelfvertrouwen helpt

Als een vrouw tevreden is over haar geslachtsdelen en seksueel zelfvertrouwen uitstraalt, dan heeft dit een positieve invloed op het orgasme. Wees positief over jezelf en alles komt goed.

8. Groot verschil

Het komt zelden voor dat mannen geen orgasme krijgen bij een vrijpartij. Voor vrouwen ligt dat percentage veel hoger. Als een man 85 keer denkt dat zijn partner een hoogtepunt bereikte, is dat in 64 gevallen maar effectief het geval. Eén ding staat als een paal boven water: vrouwen kennen hun eigen lichaam het beste. Ze mogen zichzelf behelpen en instructies geven aan de man, daar is niets mis mee.seks

9. Uitzonderingen bestaan

Ja, de verhalen van vrouwen die een orgasme kunnen krijgen zonder genitale stimulatie zijn waar, maar erg uitzonderlijk. Toch is het bewezen dat vrouwen kunnen klaarkomen van een massage of het kussen van de borsten en tepels. De verklaring zou liggen in de verhoogde bloedstroom tijdens die acties.

10. Geduld

Het duurt langer voor vrouwen om tot een hoogtepunt te komen dan bij mannen en dat is normaal. Over het algemeen zelfs minimum 20 minuten. Als je partner het zolang niet kan volhouden moet je vertragingstechnieken toepassen of in geval van zeer vroegtijdige ejaculatie kan je ook een dokter raadplegen.