10 mentaliteiten die je kansen bij vrouwen drastisch verminderen!

Geen succes met je dates? Dit kan de oorzaak zijn.

Het duurt meestal enkele dates voordat je iemands ware kleuren kan ontdekken, maar vrouwen houden een oog open voor de dingen die je doet vanaf de allereerste date. Ze zullen letten op elk klein aspect je vertoont en voor je het weet creëer je zelf een enorme deal breaker waardoor ze je niet snel meer zal contacteren. Zo werkt het nu eenmaal. Niet zeker of je zelf iets doet dat je date kan afschrikken? Lees dan deze meest gemaakte fouten zodat je jezelf kan wapenen tegen toekomstige blunders!

1. Onzekerheid:

Je zult nooit een compliment kunnen vangen als niet zelfzeker bent. Neem “een man zoals ik” uit je woordenschat en stop met te herhalen hoe ze te goed is voor jou. Ondanks dit wel vleiend kan zijn, met wat geluk, is het belangrijk dat je haar niet op een voetstuk zet en haar doet twijfelen waarom ze nu precies uitgaat met “een man zoals jij”.

2. Arrogantie:

In tegenstelling tot onzekerheid is verwaand overkomen ook niet je beste zet. Dat is hetzelfde als een masker opzetten om de voornoemde onzekerheden te verbergen. Als je moet stoefen om haar te overtuigen hoe geweldig je wel niet bent, zal je direct door de mand vallen. Wat je moet doen is jezelf ervan overtuigen dat je een vangst bent. Een zelfzekere man die geen goedkeuring zoekt is namelijk een pak aantrekkelijker.
(lees verder op de volgende pagina)