10 beproevingen voor iemand die de juiste persoon op het foute moment ontmoet

Hartpijn.

Relaties beginnen en relaties stoppen. Het stuklopen van een relatie heeft meestal een weerslag waardoor je even tijd voor jezelf nodig hebt om alles terug op een rijtje te zetten. Of je zit gewoon in een fase van je leven waar je je nog niet kan binden. Maar wat als je nu nét in die periode iemand nieuw leert kennen waar het enorm mee klikt? Meestal ben je dan nog niet klaar om een relatie aan te gaan, waardoor die ‘juiste persoon’ wel eens zou kunnen ‘ontsnappen’.

Het hoort jammer genoeg bij de dramatiek van het leven. Critici zeggen dat iemand die je moet laten gaan nooit de ‘juiste persoon’ kan geweest zijn. Maar dat is vaak niet waar. Mensen kunnen nu éénmaal in andere fases van hun leven zitten waardoor een relatie bijna onmogelijk wordt.

1. Je vindt misschien nooit meer iemand gelijkaardig

Het klikt perfect, maar de timing is niet juist. Ga je deze persoon laten lopen? Hoe groot is de kans dat je ooit nog zo iemand tegenkomt?

juist1

2. Jaloezie

Het is egoïstisch, maar je kan het gewoon niet verdragen dat die persoon met iemand anders samen zou zijn. Maar als jij niet klaar bent en die persoon niet kan geven wat hij verdient, wat dan? Het is een moeilijke keuze die soms moeilijk te maken is.

juist2


(lees verder op de volgende pagina)