10 dingen die verklappen of ze single is of al een vriend heeft!

Tips voor op de versiertoer.

Daar sta je dan. Je hebt eindelijk al je moed verzameld en je beslist op haar af te stappen. Dan slaagt de twijfel weer toe. Stel dat ze al een vriend heeft! Maar misschien is ze toch single en mis ik mijn kans als ik haar niet aanspreek!

Het is niet altijd even gemakkelijk om uit te maken of een vrouw single is of niet. Deze 10 tips helpen je alvast een stap verder!

liefde


1. Uiterlijke kenmerken

Eerst en vooral moet je scannen naar overduidelijke uiterlijke kenmerken die verklappen dat deze meid al bezet is. Probeer te zien of ze een ring rond haar linker ringvinger draagt. Sommige vrouwen dragen die speciale ring ook wel rond hun hals. Als er een kettinkje rond haar hals hangt een ring die een grote doorzichtige steen heeft, de kans is groot dat het om een verlovingsring gaat.

ring


2. Ze ziet er heel goed uit…Te goed.

Is dit meisje helemaal opgetut en opgemaakt terwijl ze zich in een vrij neutrale omgeving bevindt die daar niet om vraagt? Als je iemand wilt aanspreken in een club op een vrijdag avond, en ze ziet er helemaal top uit, dan moet je dit signaal met een korrel zout nemen. Maar als je haar zo overdag spot in een Starbucks, dan hoopt ze misschien aandacht te trekken van aantrekkelijke voorbijgangers.

vrouw (2)


(lees verder op de volgende pagina)