10 dingen die je altijd al hebt willen weten over borsten

Antwoorden op al jouw vragen!

Tepels, implantaten, een orgasme via de borsten, we kunnen er nog zoveel over leren. Je hebt zeker al vragen over borsten gehad, maar durfde die gewoon niet te stellen. Daarom geven we jou hier een lijst van 10 opvallende feiten over borsten, die jij zeker wil weten, ongeacht je nu een man of een vrouw bent!

1. Gevoeligheid van de tepels

Na een orgasme is het mogelijk dat een vrouw liever niet heeft dat je haar tepels aanraakt. De heetste erogene zones zwellen met bloed op het hoogtepunt van seksuele opwinding. Net als het kopje van de penis kunnen borsten overgevoelig zijn en moet je ze even gerust laten. Maar geen paniek, na een pauze, staan ze weer te popelen om helemaal opnieuw te beginnen.rosie3

2. Grootte van tepels

Het klopt inderdaad dat elke vrouw over andere tepels beschikt, ze bestaan in alle maten en vormen. Tepels zijn als vingerafdrukken en dus erg uniek. De tepel en het tepelhof zijn gerelateerd aan de grootte van de borst. Behalve erfelijkheid spelen ook zwangerschap, leeftijd, voeding, menstruatie en lichaamsgewicht een rol bij de grootte van de tepels en het tepelhof.


(lees verder op de volgende pagina)