Taiwan wil meest prestigieuze sekspretpark

Meer dan 60 km seksplezier!

Taiwan heeft al een aantal bezienswaardigheden die heel wat toeristen naar het Oost-Aziatische eiland lokt, maar met een lopend project hopen ze in de eerste plaats het sekstoerisme aanmoedigen. Dat zou veel meer geld moeten opbrengen dan bijvoorbeeld het National Park Taroko.

De plannen voor een prestigieus sekspretpark zijn al in een vergevorderd stadium. Wat ‘De Tuin van Eden’ zal heten, wordt niet zomaar een kleine lusthof maar één reusachtig seksparadijs van 60 km langs de Oost-Chinese Zee. Centraal zal de ‘Boulevard Romantique’ door het gebied lopen, waarlangs de bezoekers zich kunnen tegoed doen aan tal van attracties. Er zullen kolossale beeldhouwwerken langs de gigantische laan staan: sculpturen van geslachtsorganen en van vrijende koppels in verschillende standjes.

[related-posts]

Maar behalve erotiek wil het park ook plaats bieden voor pure romantiek. De initiatiefnemers willen dat mensen niet alleen verliefd worden op Taiwan, maar ook op elkaar. ‘De Tuin van Eden’ kan een levendige datingplek worden, waar men in het juiste romantische kader mensen kan ontmoeten en beter leren kennen. Dit zou zelfs in een kerk kunnen, waarvan de ingang in kristal zou opgetrokken worden en in de vorm van een hart.

Een van de makers stelde zelfs voor om een paar hotels in de buurt te openen voor het geval bezoekers zelf actie zouden willen ondernemen. Zo zou er ook een hotel voorbehouden worden aan singles en ‘gebroken harten’.

[related-posts]

Het project heeft al veel kritiek moeten incasseren van de plaatselijke bevolking. Niet alleen is het kostenplaatje van de enorme investeringen bijzonder hoog, maar het opvallende uiterlijke seksvertoon dat men op het eiland wil etaleren, denigreert de reputatie van het mooie eiland, vreest men. Zoals het er nu naar uitziet zullen Parijs en Venetië zich niet snel zorgen moeten maken. Het zal nog een hele tijd duren voor Taiwan beide grootsteden zal onttronen als meest romantische plaatsen ter wereld.

Terloops: de Tuin van Eden zal verboden zijn voor mensen onder de 18 jaar.