Pizza eten in een reuzenrad?

Bobbejaanland lanceert een unieke stunt.

Het bezoek aan pretparken, dieren- en attractieparken in België is tijdens de afgelopen maand juli met 15% toegenomen t.o.v. vorig jaar tijdens dezelfde maand. Verrassend is dit niet, want ze pakten allemaal om de haverklap met nieuwe spektakels en stunts uit.

Hoe inventief en attractief de extra inspanningen ook waren, Bobbejaanland doet er nu nog letterlijk een schepje bovenop. Een schep pizza met name.

[related-posts]

Wie zaterdag a.s. naar Bobbejaanland afzakt, kan daar één van de meest spectaculaire pizzeria’s van het hele land gaan bewonderen. Het reuzenrad wordt uitzonderlijk omgebouwd tot een authentieke Italiaanse pizzeria. De 24 cabines worden voor de gelegenheid omgetoverd tot gezellige eettafeltjes waar telkens vier personen aan kunnen plaatsnemen. Bij het instappen in het reuzenrad krijg je alvast je pizza mee, waarna je in alle gezelligheid hoog boven het park zwevend je pizza kan verorberen.

Momenteel zijn alle beschikbare plekjes in het reuzenrad al weggegeven door het pizzamerk ‘L’Artisane’, maar het park plant een tweede pizza-actie in september. Een exacte datum staat nog niet vast, maar wellicht hangt dit louter af van het al dan niet welslagen van de eerste vertoning, aanstaande zaterdag.

[related-posts]

Ik kan me immers nauwelijks voorstellen dat je in een reuzenrad ‘lekker gezellig’ een dineetje door je strot krijgt. Zo’n rad jaagt je toch ondersteboven de lucht in? Het zou me dus niet verbazen dat de deelnemers na afloop met een ‘pizzahoedje’ uit de zitjes stappen. En bovendien, hoe worstelen de pizza’s Margherita, Pepperoni en Hawai zich door je maag en darmen heen, als een reuzenrad ze sowieso al kwelt met kriebels in de buik?

Berichten als deze intrigeren me. Zelfs met de nodige fantasie denk ik dan: ‘Dit zou ik wel eens willen zien!’… Met andere woorden: wie zaterdag getuige is van dit bizarre evenement, laat het niet na om ons een filmpje toe te sturen. Graag!