Ooit al gehoord van Toverland?

Een amusementspark net over de Belgische grens.

Wie een beetje is uitgekeken op Walibi, Bellewaerde, Plopsaland en andere pret- en spektakelparken in ons land, kan nog altijd terecht in Toverland. Dit park situeert zich in Nederlands Limburg, meer bepaald in het plaatsje Sevenum. Zoals de naam doet vermoeden, staan in Toverland tovenaars en heksen centraal.

toverland

Het attractiepark is grotendeels overdekt, wat van Toverland het ideale pretpark maakt voor een familie-uitstap, wanneer het slecht weer is. Je kinderen zullen er hun hart kunnen ophalen. Zo kunnen ze met een toverstaf in het mysterieuze Toverhuis rondlopen en hun eigen magische talenten ontdekken. Ze kunnen er dingen laten vliegen en plots doen opduiken alsof ze geboren tovenaars zijn.

[related-posts]

Meer magie en suspense is er te beleven in de wildwaterbaan, de bobsleebaan en op de motoren van de ‘Booster bike’. Dit is een spectaculaire achtbaan, waarop je met een motor door een magisch decor zoeft.

Video “Toverland”:

Verder zijn er allerlei attracties en een muzikale theatershow o.l.v. heksenkind Toos Toverland.

toverland2

Een attractie apart is de spectaculaire high diving show, ‘Legend of the Pearl’, waarin vijf heldhaftige duikers sprongen maken vanaf maar liefst 25 meter hoogte.

toverland3

[related-posts]

Het pretpark is dagelijks geopend van 10 tot 19 u. En uitzonderlijk op alle woensdagen tot eind augustus kun je extra lang genieten van alle attracties en de magische sfeer van Toverland. Vanaf 19 tot 23 u. is er dan ook livemuziek en dans. Deze ‘Midzomeravonden’ worden telkens afgesloten met een show van de betoverend verlichte ‘Katara, Fountain of Magic’.

Video “Midzomeravonden”:

Kortom, er is voor elk wat wils. Bovendien is er de nodige accommodatie in de buurt, voor wie er een weekenduitstap wil van maken.

Alle info hierover via toverland.nl .