Lichtspektakel in de Zoo van Antwerpen

Tip voor de komende kerstvakantie.

Je hoeft zelfs niet tot het begin van de kerstvakantie te wachten, want aanstaande zaterdag al opent de Zoo van Antwerpen zijn poorten voor een uitzonderlijk spektakel. En vreemd genoeg heeft dit evenement niet overdag plaats, maar wanneer het al ferm donkert buiten. Niet verwonderlijk als ik je vertel dat het om een uniek lichtspektakel gaat.

chinalightzooantwerpen2 chinalightzooantwerpen3

Een gezinsuitstap naar de Zoo is sowieso al een belevenis en wellicht heel bijzonder als het nog sneeuwt ook. Maar de directie wil dit jaar de feestmaanden nog feestelijker maken door de dierentuin om te toveren tot een feeëriek lichtparadijs. Wanneer het donker wordt, wandel je er tussen honderden magische lichtobjecten van dieren, draken en bloemen. Van 6 december 2014 tot en met zondag 18 januari zal de Zoo bijgevolg ook ’s avonds open zijn tot 21u30.

chinalightzooantwerpen4

[related-posts]

De lichtshow wordt opgezet door tientallen… Chinese kunstenaars die meesters zijn op dit terrein. Met dezelfde lichtshow zijn zij wereldwijd al in tientallen dieren- en plantentuinen te gast geweest en telkens lokte het spektakel duizenden bezoekers. Je zal ongetwijfeld je ogen de kost kunnen geven!

Maar ook je smaakpapillen kan je er de kost geven. De Zoo-directie vergast je immers op tal van Chinese hapjes en drankjes. Bovendien is er voortdurend typisch Chinese animatie om van te genieten. Kortom, Antwerpen wordt de komende weken een stukje China. Verdere info rond het hele gebeuren vind je via de website zooantwerpen.be .

Video lichtspektakel:

[related-posts]

Al een voorproefje? In 2011 was het ‘China Light festival’ al de sfeermaker in het Nederlandse Haren. En geef toe, dit belooft!

Video ‘China Light festival’: