Indoor Skydive, een mini-pretpark in Roosendaal

Tip voor een onvergetelijke trip.

Je moet niet zo heel ver de wereld intrekken om eens iets te beleven wat je nog nooit eerder ervoer. Binnen onze grenzen heb je wellicht al alle pretparken bezocht, net over de grens bestaat al jaren een uniek pretparkje dat een daguitstap meer dan waard is. Je kan er namelijk zweven en vliegen! Indoor dan nog wel.

Mij krijg je in geen achtbaan, maar voor zulke uitdaging en ervaring zou ik best nog wel te vinden zijn. Plezier voor jong én oud is ook het motto en met durf heeft het weinig te maken. Je hoeft helemaal niet uit een vliegtuig te springen en een parachute heb je niet nodig, maar vliegen zal je wel! Dit gebeurt in een grote verticale windtunnel of ‘windkoepel’, zeg maar, en wel degelijk onder begeleiding van een professionele instructeur.

[related-posts]

Binnen de kortste keren heb je de techniek onder de knie en kan je zelfstandig skydiven. Meer nog: één of meer familieleden kunnen je vergezellen tijdens je avontuurlijke luchtdoop. Een vrije val om nooit te vergeten!

In het complex van Indoor Skydive Roosendaal is ook alle ruimte voorzien om er een heuse daguitstap van te maken. Er is drank- en eetgelegenheid, je kan er naar verrassende ruimtefilmpjes kijken en illusies ondergaan, alsof jezelf een ruimtevaarder bent. Meer info via de website indoorskydive.com .

En om je helemaal te doen overlopen van goesting, is hier het voorbereidend instructiefilmpje:

Video instructiefilmpje over skydiven: