‘Duck Trophy’ in Océade tijdens de paasvakantie

Eendjes vissen en paaseieren zoeken voor tal van prijzen.

Océade gooit in de paasvakantie de traditionele paaseizoektocht overboord en pakt uit met een origineel alternatief.  Elke dag –  van 4 tot 10 april – wordt een deel van het zwembad vanaf 14u omgetoverd tot een gigantische eendenpoel. Bezoekers moeten in een beperkte tijd zoveel mogelijk plastic eendjes vissen om zo tal van prijzen te winnen!

Tijdens de paasvakantie wordt Océade overspoeld met honderden plastic eendjes in felle kleuren. Deelnemers krijgen vijf minuten om er zoveel mogelijk uit het water te vissen. Sommige eendjes kunnen ingeruild worden voor snoep, andere staan dan weer voor een uitdaging. Want ook op het droge houdt de paasgekte niet op: de uitdaging bestaat erin om doorheen het waterpretpark zoveel mogelijk eieren te zoeken. Op elk van deze eieren staat een woord dat je naar het rad kan leiden waar er onder andere gadgets, kortingsbonnen of gratis tickets voor Océade te winnen zijn!

[related-posts]

Inschrijven voor deze gratis paaseizoektocht kan ter plaatse en dit dagelijks tussen 12u45 en 13u15. Het eendjes vissen gebeurt in verschillende groepen, waarvan de eerste start om 14u.

Alle info rond dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/  .