De 7 beste manieren om een fantastische zomer te hebben

Beperkt budget, single of geen inspiratie? Dankzij deze ideeën wordt jouw zomer super!

Zomer: voor velen is het de beste tijd van het jaar.  Er zijn namelijk ontelbare manieren om je niet te vervelen en je zomer fantastisch te maken – zelfs als je geen vakantie hebt.  Wij hebben alvast enkele interessante ideeën op een rij gezet, zodat jij dit jaar de beste zomer ooit beleeft!

1. Ga naar het zwembad:

Heb je niet de kans om op vakantie te gaan naar een parelwit strand met een turquoise zee?  Probeer dan als de zon schijnt één of twee keer per week naar een buitenzwembad te gaan.  Vergeet je zonnecrème niet en neem een koelbox vol lekkere drankjes en gezonde hapjes mee.  Een nieuwe bikini of badpak, een goed boek en natuurlijk je familie of vrienden geven je op dit uitstapje onmiddellijk dat heerlijke vakantiegevoel.

vrouwzwembad


Voel je te oud om naar het zwembad te gaan?  Onthou dan dat je heus geen 18 jaar hoeft te zijn om je in badkledij te vertonen.  Draag een badpak waar je je goed in voelt, lach en amuseer je.  Meer hoeft het niet te zijn… je zal er vanzelf schitterend uitzien!  Heb je even nood aan een beetje rust, neem dan dat romannetje in je hand, vlij je neer in een ligstoel en droom weg!

(lees verder op de volgende pagina)