6 nieuwe hipster hotels in Bangkok

Interessant en origineel.

Wie al ooit in Bangkok geweest is, kan het zeker beamen: de stad bruist van de energie en is constant in beweging. Om tegemoet te komen aan de wensen van het groeiend aantal Westerse toeristen en zakenlui, worden de meest trendy en luxueuze hotels neergepoot in de Thaise hoofdstad. Zo openden recent een aantal hippe en stijlvolle hotels in het centrum van de stad. Van strak en minimalistisch tot warm en tijdloos, de nieuwste generatie stadshotels in Bangkok is van alle markten thuis.

1. Well Hotel

Al ooit een keertje een hotelkamer met hometrainer geboekt? In het nieuwe Well Hotel aan Sukhumvit Road is een hometrainer standaard inbegrepen in je kamerprijs.

Well-Hotel-2


Zoals de naam het zegt, ligt de focus van het Well Hotel op wellness en een perfecte balans tussen lichaam en geest. Deze filosofie vertaalt zich ook in de faciliteiten van het hotel, met een Well Spa waar je naast een aromatherapie ook een speciale detox therapie kunt volgen. In het Eat Well Café kan je voor een Food Therapy menu gaan. Dit menu is zo samengesteld dat het de meest voorkomende ziektebeelden (bv. keelpijn, hoofdpijn en migraine) van de stadsinwoners bestrijdt. Kortom, een hotel waar je zondermeer gezond van terugkeert.

Meer info: http://www.wellhotelbangkok.com

Well-Hotel-1


(lees verder op de volgende pagina)