15 van de meest afgelegen hotels voor als je er écht tussenuit wil

Via lionsands.net

Alles achter laten en jezelf afzonderen? Doe het in stijl!

Hou jij ook niet van drukke, toeristische hotspots en ben je wel te vinden voor natuurreizen? Dan is deze lijst iets voor jou! Hieronder kan je de 15 meest afgelegen buitenlandse verblijven terugvinden, elk in hun eigen prachtige omgeving. Van een onderwater hotel tot boomhutten, voor ieder wat wils in deze lijst!

1. Explora Patagonia in Patagonië, Chili

Aan de oever van Chili’s Lake Pehoé en de Cordillera Paine bergen kan je Explora Patagonia vinden, zowat het meest fotogenieke hotel ter wereld. Daarbij ligt het verblijf ook zo’n 270km ver van de dichtstbijzijnde stad, dus buiten lama’s zal je er niemand tegenkomen!

Explora Patagonia / Via kiplingandclark.com
Explora Patagonia / Via kiplingandclark.com
Via blacktomato.com
Via blacktomato.com


2. Sossusvlei Desert Lodge in Namibië, Afrika

De Namib woestijn is een enorm droog, warm en kaal gebied. Ondanks het een zekere charme heeft, lijkt het haast onmogelijk om hier te wonen. De Sossusvlei Desert Lodge is echter een uitzondering op deze regel en biedt een oase aan in het midden van dit barre landschap. Uniek aan deze locatie is de uitzonderlijke sterrenhemel, sinds er geen lichtvervuiling is in deze afgezonderde regio.

&Beyond / Via andbeyond.com
&Beyond / Via andbeyond.com
Via andbeyond.com
Via andbeyond.com


3. Treehotel in Harads, Zweden

Als kind klommen we graag in bomen en hoe hoger je zat, hoe verder je weg was van al de anderen. Het Treehotel oftewel ‘Boomhotel’ in Zweden brengt dit gevoel terug in de vorm van eigentijdse verblijven met de nodige voorzieningen en gelukkig zonder het gevaar van vast te zitten in de hoge bomen!

treehotel.se
Via treehotel.se
Via treehotel.se
Via treehotel.se


(lees verder op de volgende pagina)