13 dingen die je moet doen nu je nog steeds jong bent!

Het is voorbij voor je het weet. Zorg ervoor dat je dit zeker doet!

Jeugd is een tijd van enorme energie en spontane acties. het is een periode waarin tijd traag lijkt te gaan en het lijkt alsof alles dat voor ons ligt in het leven eeuwig is. We zeggen vaak tegen onszelf, “Ik ben nog jong. Ik heb nog tijd om te reizen, andere talen te leren, iemand speciaal te vinden, …” Maar we vergeten vaak dat tijd sneller passeert dan je zou denken. Dus verspil je tijd niet door te dromen over je leven – maak je dromen waar! Om je op het juiste pad te sturen delen we enkele fantastische dingen waarmee je je groot avontuur kan beginnen.

1. Kijk naar een zonsopgang op een unieke plaats.

Jeugd


Of het nu de Trollentong in Noorwegen is, een klein eiland in de oceaan of op het dak van een hoog gebouw in je eigen stad: elke plaats werkt voor dit idee. Verlaat gewoon je bed wanneer de lucht stilaan op begint te lichten of na een nachtje uitgaan en neem het allemaal binnen. Vergeet vooral geen wens te doen terwijl je de komst van de nieuwe dag omarmt.

2. Ga op reis.

Jeugd


Men zegt dat mensen die geld spenderen aan reizen in plaats van kleren en nutteloze dingen gelukkiger zijn. Soms kan zelfs een kleine reis naar een buurland een volledig nieuwe wereld voor je openen, laat staan het bezoek van andere werelddelen!
(lees verder op de volgende pagina)