Ze steekt spaghetti in een muffin bakvorm. Het resultaat is om je vingers bij af te likken!

Indrukwekkend!

Het is altijd leuk om je gasten te imponeren wanneer je ze uitnodigt voor een etentje. Dit geniale trucje is ideaal hiervoor! Met pasta, tomatensaus, Parmezaanse kaas, gehaktballetjes en een muffin bakvorm tover je originele hapjes op tafel. Je gasten zullen gegarandeerd onder de indruk zijn van dit creatieve en overheerlijke gerecht!


Kook de pasta al dente in ongeveer 7 minuten. Giet de pasta in een kom en vermeng ze met 1,5 eetlepels olijfolie. Laat de pasta zo’n 15 minuten afkoelen in de koelkast. Voeg daarna een kop Parmezaanse kaas toe en vermeng deze onder de pasta. Warm de over voor op 190° celsius. Vet de muffin bakvorm in. Plaats de spaghetti in de gaten van de muffin bakvorm. Voeg een eetlepel tomatensaus toe. Plaats een gehaktballetje erop en giet er nadien nog een eetlepel saus over. Strooi er ten slotte nog een beetje Parmezaanse kaas over. Plaats de bakvorm 20 tot 25 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is. Laat het geheel even afkoelen en haal er daarna voorzichtig de lekkere pasta-muffins uit. Tast toe!