Deze vrouw zweert elke morgen bij een gezonde smoothie met een lepeltje sperma

Om haar immuunsysteem te versterken.

Het lijkt misschien een opvallend verhaal en doet denken aan het artikel over de verspreiding van valse nieuwsfeiten die Donald Trump hielpen de Amerikaanse presidentsverkiezingen te winnen, maar nee, dit is écht waar. Tracy Kiss, een 29-jarige vrouw uit de Britse regio Buckinghamshire, mengt elke morgen 1 à 2 koffielepeltjes sperma in haar gezonde smoothie van yoghurt, melk, zaden, fruit, spinazie, sla en durft er ook publiekelijk voor uitkomen.

Ze krijgt het sperma van een vriend (telkens voor een week en bewaart het in de frigo) waarvan ze weet dat die een gezond leven leidt, niet rookt of drinkt, veel aan sport doet, geen drugs gebruikt en uiteraard heeft de man in kwestie ook een bloedtest op seksueel overdraagbare aandoeningen moeten voorleggen.

“Het kan erg goed smaken, afhankelijk van wat hij gegeten heeft. Veel mensen vinden het misschien vreemd, maar dit is wel een lichaamseigen vloeistof zonder toevoegingen of andere chemicaliën of bewaarstoffen. De gezondheidsvoordelen zijn onderzocht en bewezen”, zegt Tracy in de Britse pers. “Meestal meng ik het in de smoothies, maar ik durf het ook apart proeven.”

Ondertussen voegt Tracy sperma ook samen met eiwit en lavendelolie tot een zalf voor haar huid. Ze doet deze kuur drie keer per week, telkens 15 minuten. De samenstelling van sperma is: proteïnen/eiwitten, vitamine C, calcium, chloor, citroenzuur, fructose, melkzuur, magnesium, stikstof, fosfor, kalium, natrium, vitamine B12 en zink. Sperma bevat veel zink en dat is vooral goed voor gezonde botten, haar, huid en de hersenfuncties.

Video: Deze vrouw zweert elke morgen bij een gezonde smoothie met een lepeltje sperma