RECEPT: Verrines op Parijse wijze

Snel en goedkoop… smullen maar.

[quote_box_left]

Bereiding: 5 minuten

Budget: goedkoop

[/quote_box_left]

Ingrediënten:

(voor 4 personen)

  • 200 g Belegen Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel*
  • 160 g hamreepjes
  • zure room
  • bieslook
  • peper

Bereiding:

Snijd de Gouda* in blokjes. Meng de blokjes Gouda en de hamreepjes. Schep dit mengsel in de glaasjes. Schep hierop een koffielepel zure room. Kruid met peper en bestrooi met de in stukjes gesneden bieslook.

2rodezegel-15721-verrinealaparisienne2


[quote_box_center]Het assortiment Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel telt zes varianten: Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud en Overjarig. Noord-Hollandse Gouda met het kwaliteitskeurmerk het Rode Zegel is verkrijgbaar via grootwarenhuizen, kaasspeciaalzaken, slagers, bakkers…[/quote_box_center]