Niet langer last van beslagen spiegels dankzij deze handige tip

Snel en eenvoudig.

Vind je dit ook zo vervelend? Uit de douche stappen en niet in de spiegel kunnen kijken omdat die beslagen is. Je mag dan al een perfect ventilatiesysteem in je badkamer hebben, dit euvel is onoverkomelijk.

Hoewel! Je kan dit heel even oplossen door met een droge handdoek over de spiegel te gaan, maar er bestaat een trucje dat je langer behoedt voor zulke kleine ergernissen. Je neem dezelfde vloeistof waarmee je je auto wast, dropt een dopje ervan op een doek en wrijft er je spiegel(s) mee in. Een dun beschermlaagje volstaat om je van de condens af te helpen. Niet eenmalig maar voor langere tijd!

[related-posts]

Daarnaast kan je ook je douchepanelen of de glazen deurramen van je badkamer inwrijven met autowas. En een niet onbelangrijke tip in de marge: je kan ook het autowasproduct benutten om de… autoruiten en de achteruitkijkspiegel langs de binnenkant van je wagen te behandelen!

Dit kan een onbenullige tip lijken, maar weet dat een voortdurende vochtige badkamer vaak de aanzet is om… schimmels de vrije loop te geven en dat natte handdoeken en washandjes de meest vieze bacteriĆ«n aantrekken!