Deze papa maakt fascinerende lunches voor zijn dochter

Je kind gezond laten eten op een leuke manier.  Het is mogelijk!

Hoe laat je je kind gezond eten?  Het is een vraag die steeds meer ouders bezighoudt.  Je kan je oogappels wel een gezonde lunch meegeven naar school, maar dan ben je nog niet zeker dat ze die ook werkelijk opeten.

Kinderen halen vaak hun neus op voor gezond eten: het ziet er meestal heel onaantrekkelijk voor hen uit.  Deze papa maakt een einde aan je zorgen!

Amerikaan Beau Coffron houdt ervan om het middageten van zijn dochter Abby voor te bereiden.  Bekijk hieronder enkele van zijn kunstwerkjes.

Lunchbox Kermit de Kikker:

lunchkunstwerken1

Elke dag wil hij zijn dochter verrassen met een speciale, aantrekkelijke en gezonde lunch.  Voor hem is het een manier om haar te laten zien dat hij van haar houdt.  Volgens Beau creëert het een soort van band tussen Abby en hemzelf.

[related-posts]

Lunchbox Verschrikkelijke Ikke 2:

lunchkunstwerken2

We kunnen ons al voorstellen hoe erg Abby elke dag naar de middagpauze uitkijkt om haar lunchdoos te openen en de nieuwe verrassing te ontdekken.

Lunchbox Willy Wonka:

lunchkunstwerken3

[related-posts]

Lunchbox Monsters:

lunchkunstwerken4

Lunchbox Monsters & Co:

lunchkunstwerken5

Heb je zelf onvoldoende inspiratie om de brooddoos van jouw kinderen speelser te maken?  Geen probleem, in onderstaande filmpjes legt Beau stap voor stap enkele thema’s uit.  Ontdek hoe je je kan inspireren op Nemo van de Disneytekenfilm en hoe je een lunchdoos in paassfeer maakt.

[related-posts]

Video uitleg lunchbox Nemo:

Video uitleg lunchbox Paashaas:

Op Beau’s website LunchBoxDad vind je nog verschillende andere ideeën en creaties.