Deel een koe en reserveer haar nu al!

Aan huis geleverd in pakken van 10 kg.

David De Keyser (36) is een opmerkelijk man: tot voor kort was hij nog lijnpiloot en momenteel is hij oprichter en zaakvoerder van deeleenkoe.be

Deel een koe

Hiermee lanceerde hij als eerste in dit land het concept van ‘crowdbutching’. Via de website reserveren een aantal mensen hun deel van een koe, die nog gezond en wel staat te grazen in een wei. Wanneer de koe klaar is om geslacht te worden en er genoeg reserveringen zijn, wordt alles van de koe verwerkt tot steaks, rib- en stooflappen, gehakt, worst, enz. De pakketten worden in porties vacuüm verpakt, klaar om in de diepvriezer te steken.

Iedereen die heeft ingeschreven ontvangt bij wijze van spreken met de koebel aan huis een vleespakket van 10 kg. geleverd, goed voor zo’n 40 vleesmaaltijden voor twee personen.

[related-posts]

De ex-lijnpiloot is nauw betrokken bij het slachten en de verwerking betrokken. Davids’ vader had een vleesbedrijf, gespecialiseerd in de productie van verse vleeswaren en zijn opa had verschillende slagerijen in het Gentse.

David garandeert dat je koe een aangenaam leven heeft gehad en dat ze gespaard bleef van bemest gras, gemanipuleerd voer en antibiotica. Kortom, je weet wat je eet!

De heer De Keyser mag de lappen lever, hersens en nieren bij mij thuis afleveren. De meesten lusten het niet, en ik ben er verzot op!