De 5 lekkerste combinaties van gin en tonic

Zeker proberen!

Gin-tonic is weer helemaal in. Niet lang geleden publiceerden we een artikel met 10 redenen om gin te drinken, deze keer gaan we iets dieper in op de verschillende combinaties. Want welke gin-tonics vallen nu extra goed in de smaak? Daarvoor laten we ons leiden door Nico Van Meensel, voorzitter van The Belgian Gin Club. Elke gin bevat zijn specifieke kruiden en specerijen en ook in de tonics bestaan verschillende soorten. De ideale gin-tonic bestaat uit 5 à 6 cl gin en 12 cl tonic in een groot glas gevuld met vele en koude ijsblokjes.

[related-posts]

1. Buss n°509 Raspberry Syndrome

buss509ginWie houdt van een fruitig smaakje serveert best de Buss n°509 Raspberry Syndrome in combinatie met de Indian RAW Tonic. Je kan het geheel vervolledigen met verse munt, granaatappel en framboos.

2. Cockney’s Gin

Cockney’s Gin is een kruidige variant die goed samengaat met de Aqua Monaco Tonic, die natuurlijke aroma’s van citrus bevat. De gin-tonic kan afgewerkt worden met een sinaasappel of pompelmoes, afhankelijk van welke smaak je prefereert. Ook jeneverbesjes mogen niet ontbreken.


(lees verder op de volgende pagina)