14 geniale trucjes voor je auto waar je nooit eerder aan dacht!

Of je nu in de hitte staat of in de vriezende kou: deze tips zijn onmisbaar voor elke situatie!

Wijsheid die vergaard door ervaren chauffeur rond de wereld kan je wel eens helpen bij het voorkomen of verhelpen van kleine, irritante probleempjes die je hebt wanneer je met de auto op pad gaat. Niet alleen maken deze tips je rijervaring aangenamer en comfortabeler, ze zorgen er ook voor dat je auto in tiptop conditie verblijft over de jaren heen. Of je nu een ervaren of beginnende chauffeur bent, de 15 onderstaande auto hacks zijn je vriend in nood!

1. Reizen met kinderen.

Via brightside.me
Via brightside.me


Je kan een douche organisator gebruiken om essentiële benodigdheden voor je kinderen dicht bij de hand te houden. Je hoeft niet langer kostbare tijd te verliezen door een zoektocht te houden binnenin je auto terwijl je zoekt naar de juiste crèmes, luiers en snacks. Ook voor oudere kinderen kan dit leuk zijn om al hun gadgets makkelijk in op te bergen.

2. Auto afkoelen.

Via brightside.me
Via brightside.me


In de warme zomermaanden kan een auto die in de zon heeft gestaan heel wat hete lucht bevatten. Door één van de voorste ramen volledig open te zetten en vervolgens de tegenoverstaande deur enkele keren te openen en sluiten zal je de hete lucht uit je auto drijven!
(lees verder op de volgende pagina)