YUMMIE: meest sexy dokter van Instagram toont wat hij zoal eet op een dag

Doctor Mike.

Hij is al even een bekendheid op Instagram en wordt de knapste dokter van Amerika – de wereld? – genoemd. Dr. Mike Varshavski is zijn naam. Het was in 2012 dat hij voor het eerst op Instagram fragmenten uit zijn medische carrière deelde. Zijn getrainde lichaam, filantropische job, tandpastalach, trouwe Husky en onfeilbare modekeuzes leverden hem al snel een heleboel volgers op.

 

 

Zijn populariteit scheerde nog hogere toppen toen Buzzfeed hem in een artikel tot “heetste dokter op Instagram” uitriep. Daarna ging het snel voor hem. Hij kreeg artikels in Cosmopolitan, Daily Mail en Business Insiders. In 2015 werd hij door People Magazine uitgeroepen tot de “sexiest dokter alive”. En hij startte zijn eigen YouTube-kanaal, waardoor hij nóg populairder werd.

[related-posts]

Dat YouTube-kanaal is niet alleen een streling voor het oog, maar ook goed voor onze gezondheid en kennis. Zo toont hij in een uitermate populair filmpje op zijn kanaal, wat hij zoal op een dag eet en het is zo inspirerend. Dit moet je dus doen om een lichaam zoals hem te krijgen.

(lees verder op de volgende pagina om Dr. Mikes video te zien)