Gedaan met de vervelende symptomen van hooikoorts! Deze bizarre tip is goud waard

Onderzoek

Als natuurlijk medicijn tegen hooikoorts kan je… op een pissebed kauwen.  Als eerste indruk denk je misschien aan een grap, maar dat is het niet.  NKO-specialist Ranny van Weissenbruch verklaarde aan RTV Drenthe de heilzame werking van het insect: “Bij pissebedden is de concentratie moleculen hoger dan een stof die een allergische reactie veroorzaakt bij hooikoorts-patiënten. Als je lang op een pissebed kauwt en dat lekker vindt, dan heeft dat hetzelfde effect als immunotherapie.

pissebedden


Reacties en doeltreffendheid

Zoals bij zovele middeltjes, geloven nog niet alle biologen in deze tip.  Er is onvoldoende wetenschappelijk onderzoek om het te staven volgens hen.  Online kan je nochtans een heleboel positieve commentaren vinden van mensen die het hebben uitgeprobeerd en beweren dat op het kauwen van een pissebed werkelijk helpt.  Hen kan je niets anders meer geven als middel tegen hooikoorts.  En wat denk jij, ga jij het ook eens uitproberen?

Ben je vegetariër of krijg je al rillingen bij de gedachte alleen?  Probeer dan liever deze 15 natuurlijke tips tegen hooikoorts!

bron: ad.nl