Op deze wijze ontsnap je makkelijk aan 200 calorieën extra per dag

Handig trucje!

vlees kip eten maaltijdCalorieën verbranden kan je op verschillende manieren, maar behalve enkele ingrediënten zal je toch vooral moeten bewegen om duidelijke resultaten te boeken. Maar wetenschappers hebben onlangs ook een leuke truc ontdekt om 200 calorieën extra per dag te vermijden. En dat nog wel op een makkelijke manier, dat mag natuurlijk ook eens.

Een onderzoek bij meer dan 18.000 mensen wees uit dat de meeste personen ongeveer 4 glazen water per dag drinken. Mensen die minstens 3 glazen extra dronken, hadden op het einde van de dag 200 calorieën minder opgenomen. De uitleg is dat als we meer water drinken, we minder geneigd zijn frisdranken, koffie en andere ongezonde snacks of dranken tot ons te nemen. Minder vet, minder suiker, minder calorieën, een ideale en gezonde oplossing dus!

Elke persoon zou dagelijks tussen de 1,5 liter en 2 liter water moeten drinken, maar veel mensen komen daar absoluut niet aan. Uiteraard mag je ook vocht in andere voedingsmiddelen meetellen, maar dat is over het algemeen niet al te veel.