Een gebroken vrouw vindt hoop in yoga en nu doet ze dit voor anderen!

Zelfs op de donkerste plaatsen kan je schoonheid vinden!

Al lijdend aan PTSS, angstaanvallen en een serieuze depressie, wist Heidi Williams, een slachtoffer van verkrachting, haar vrede te vinden in yoga. Ze verloor bijna haar 6-maand oude kindje en probeerde zich zelfs te ontnemen van haar eigen leven, maar door yoga oefeningen te doen wist ze terug kleur te geven aan haar leven. Nu probeert ze anderen, die zich in gelijkaardige situaties bevinden zoals zij dat ooit deed, te helpen.

yoga-therapy-ptsd-anxiety-depression-heidi-williams-22-57ca9dc177738__700


“Het was in deze hel van mentale ziekte dat ik yoga en gratie vond. Yoga bracht me terug naar een veilige plaats. Een plaats van vrede en zelf-acceptatie”, wist Williams te zeggen tegen Mantra Yoga + Health.

yoga-therapy-ptsd-anxiety-depression-heidi-williams-23-57ca9dc3f1586__700


Na haar herstel, besloot ze haar leven te wijden aan het inspireren van anderen tijdens het proces van zelfgenezing door online support groepen te organiseren waar mensen met elkaar kunnen connecteren. Haar hoofddoel is therapeutische yoga klassen en retraites die specifiek ontworpen zijn voor mensen met depressie, angstaanvallen en PTSS. Ze gebruikt ook sociale media om haar ontdekking van geluk te delen aan de hand van afbeeldingen die de harmonie tussen lichaam en geest mooi illustreren. Haar Instagram foto’s gaan hand in hand met inspirerende citaten voor hen die nog steeds op zoek zijn naar hun emotionele vrede.

yoga-therapy-ptsd-anxiety-depression-heidi-williams-24-57ca9dc5c07ae__700


(lees verder op de volgende pagina)