Dit is hét wondermiddel tegen migraine

Natuurlijke remedie.

Heb jij zelf soms last van migraine of ken jij iemand die regelmatig te maken krijgt met deze vreselijke en acute vorm van hoofdpijn? Lees dan zeker verder want deze natuurlijke remedie werd onlangs ontdekt en zou heel effectief zijn.

1 op de 10 mensen heeft last van migraine. Soms is het moeilijk om zelf te bepalen of het nu gaat om migraine of niet. Dit zijn de meest voorkomende symptomen bij een migraine-aanval: misselijkheid, duizeligheid, pijn aan één zijde van het gezicht, overgeven, verdoving, kloppende hoofdpijn en troebel zicht. Een aanval kan getriggerd worden door heel diverse oorzaken die verschillen van persoon tot persoon.

Wie al eens een aanval gehad heeft, weet dat dit heel ernstig en pijnlijk is. Er is nu een natuurlijke remedie gevonden die de aanval binnen enkele minuten al kan stoppen. Het enige wat je moet doen is het sap van een citroen in een glas water persen en er twee eetlepels zout aan toevoegen. Belangrijk hierbij is, dat het zout van goede kwaliteit is. Roze Himalaya Zout zou het beste effect hebben doordat het enorm rijk is aan mineralen. Drink het glas leeg en ga even in een stille en donkere ruimte zitten of liggen. Na enkele minuten zou de migraine al moeten afnemen.

citroenwater