De 9 gezondste dingen om te eten

Lekker én goed voor je.

Gewoon omdat je je eten zelf klaarmaakt betekent daarom niet dat alles altijd supergezond is. Deze 9 ingrediënten zijn echter 100% gezond. Probeer ze dus zoveel mogelijk te eten als je wat wilt afvallen.

1. Spinazie

Spinazie is één van de gezondste groentes die er zijn. Bomvol vitaminen en voedingsstoffen, is deze groenten ook nog eens goedkoop en gemakkelijk te vinden! Je kan spinazie vers, bevroren of in blik kopen. De groente geeft je energie en bevat amper calorieën. De perfecte groente voor mensen die willen afvallen.
spinazie


2. Goji-bessen

Goji-bessen zijn nog niet écht bekend bij veel mensen… Onterecht! De kleine rode bessen hebben enorm veel voordelen voor je gezondheid. Ze zitten bomvol vitamine A en C, én bevatten veel proteïne. Daarom zijn ze veel gezonder dan appels, bananen of ander fruit. De beste manier om ze te eten is gedroogd. Een perfect vieruurtje!
goji-bessen


3. Zalm

De meeste mensen weten ondertussen wel hoe gezond zalm is. Zalm kan je zowel rauw, gekookt, gebakken of gegrild eten. De vis bevat veel omega-3 en proteïne, zonder alle ongezonde vetten die je in in ander eten tegenkomt.
zalm


(lees verder op de volgende pagina)