7 harde waarheden die je sterker zullen maken als je ze accepteert

Onwetendheid is geen deugd.

We vinden het vaak moeilijk om onze eigen zwaktepunten toe te geven en maken voortdurend excuses voor zowel onszelf als voor anderen. We spenderen grootste deel van onze levens al wachtend: wachtende voor iets om te gebeuren, wachtende voor iets dat eindigt, wachtende voor iets dat begint. Maar dat ‘iets’ komt vaak neer op het leven zelf. Dus waarom zijn we aan het wachten? Het is tijd om de harde waarheid van het leven onder ogen te zien en nu te werken aan onszelfĀ zonder vertraging. Vandaag helpen wij je verder met het spreiden van je vleugels en naar hoogtes te gaan waarvan je nooit dacht dat het mogelijk was!

1. Niemand is echt te druk bezig om te antwoorden.

Die jongen of dat meisje is niet te druk bezig om je terug te sturen. En je potentiĆ«le werkgever is niet overladen met werk om je te bereiken. Onthoud goed: mensen maken tijd voor wat ze tijd willen maken. We sms’n, bellen en antwoorden mensen waarmee we willen praten.

2c4d6891660d76e233aaeb8d801d1136


Krijg je geen respons van iemand, dan komt dat omdat ze bewust gekozen hebben om niet te antwoorden. Hoe sneller je stopt met excuses te maken voor mensen die je slecht behandelen, hoe sneller je mensen rondom je hebt die je respecteren.
(lees verder op de volgende pagina)