10 gekke diëten

10_gekke_dieten

Met deze (te) gekke diëten kan je gek veel kilo’s kwijt geraken op korte tijd.

Het is bekend dat celebrities wel eens gekke dingen doen om op korte tijd veel kilo’s te verliezen. Vaak wordt dit hen ook opgelegd voor een bepaalde filmrol. Maar vandaag de dag zijn het niet alleen bekende filmsterren die zich wagen aan gekke diëten.

Dit zijn een aantal van de meest gekke diëten op een rij:

1. Het bierdieet

Wil je dat je man zijn buikje kwijt geraakt maar krijg je hem niet overtuigd om op dieet te gaan? Stel hem dan het bierdieet voor!

bierdieet
Foto door Jon Sullivan.

Bij dit dieet mag hij twee biertjes naar keuze drinken per dag. Het is zelfs belangrijk dat hij zijn favoriet bier drinkt. Een goedkoop dieet waarbij hij elke dag bier mag / moet drinken, dat zal hij niet afslaan. En vrouwen die van bier houden, kunnen natuurlijk ook voor dit dieet gaan. Het is eens iets anders dan fruitdrankjes en groentensapjes moeten drinken.

Bij het bierdieet drink je tijdens het avondmaal en twee uur daarna bier. Tussendoor drink je light frisdrank, water, koffie of thee. Dorst lijden, zal je dus alvast niet. Maar honger zal je ook niet hebben want je moet bij dit dieet om de twee uur iets eten.
Daarbij moet je enkel deze producten vermijden: gesuikerde frisdrank, gefrituurde etenswaren, snoep, chips, suiker, wit brood, wit vlees, bakboter of margarine, vruchtensappen en bananen.
Maar verder mag je eigenlijk vrij veel dingen eten: volkorenbrood, mager broodbeleg (niet zoet), noten en pinda’s, vette vis, groenten en fruit (behalve bananen).

Het bierdieet is ideaal voor tijdens de vastenperiode! Het wordt wel ten strengste afgeraden om dit dieet langer dan 40 dagen vol te houden.


(lees verder op de volgende pagina)