Zo krijg je als vrouw killer legs in een jeans

Ook op zoek naar de perfecte jeansbroek?

De Britse sterrenstyliste en presentatrice Louise Roe vertelt in haar eerste boek over de zoektocht naar de perfecte jeansbroek en hoe je benen optisch langer kunt laten lijken. Want die combinatie is belangrijk om echte killer legs te hebben voor in de zomer.

[related-posts]

Louise Roe heeft een speciale tip. Maak een plooi aan de voorkant van je jeans zoals in een pantalon en zet deze vast met paperclips. Strijk vervolgens over de plooi, net zolang tot deze in de broek blijft staan. Verwijder de paperclips en trek de broek uit. De verticale gestreken lijn doet je benen langer lijken. Een andere tip zijn jeansbroeken met een hoge taille.

Maar wanneer heb je nu de perfecte jeans? Dan moet ze ook nog eens uitstekend passen. Als je een jeans te makkelijk kan aantrekken, dan is de broek meestal (snel) te groot. De taille mag gerust strak zitten, zolang je maar relatief eenvoudig twee vingers tussen je rug en de jeansbroek krijgt. Werk het geheel af met pumps met hoge hakken. Zo krijg je een optimaal resultaat voor killer legs.