Toekomstige vader verliest 20 kilo om zijn vrouw te steunen

Zijn laatste kans.

Maak kennis met Hugh en Nichola Gwon. Het koppel heeft een populaire cartoonserie op het internet,”My Korean Husband”, waarin ze hun eigen leven beschrijven. De ideeën voor de cartoons vinden ze samen, maar Nichola tekent alles uit. Wat meteen de titel verklaart. De cartoons zijn zo’n succes dat ze onlangs zelfs hun eerste fysieke boek uitbrachten.

Het koppel woont in Seoul, de hoofdstad van Korea en zijn nu vijf jaar getrouwd. Dat betekent dat ze dus klaar zijn voor de volgende stap. Het koppel wil graag kinderen krijgen. Die grote stap in hun leven gaf Hugh de inspiratie om zijn levensstijl om te gooien. Hij wilde al langer gewicht kwijtraken en fitter worden, maar hij miste de motivatie om er ook werkelijk aan te beginnen. Nu zijn vrouw en hij aan kinderen dachten, leek het hem het ideale moment.

Het keerpunt was voor hem de IVF-behandeling die zijn vrouw moest ondergaan. Toen bleek dat het niet goed lukte om op de natuurlijke manier zwanger te worden, besloten ze medische hulp in te schakelen. De kracht van zijn vrouw gaf Hugh inspiratie. Op zijn eigen manier zocht hij een manier om haar te steunen.

[related-posts]

“Ik zag hoe moeilijk het proces van IVF was”, vertelde hij aan Huffpost. “Dat is vooral zwaar voor de vrouw en als ik zag hoeveel moeilijkheden mijn vrouw had, vond ik bij haar de inspiratie die ik nodig had. Ik wilde iets voor haar doen en samen met haar doen. Onze eerste ronde van IVF was mislukt en de dokter zei ons dat we een moeilijk geval waren.”
Hugh legt uit dat hij door zijn gewicht gezondheidsproblemen begon te krijgen. En hij begon te beseffen dat ze meer kans zouden hebben om zwanger te worden, als hij gezonder zou zijn. Hij noemde het zelf zijn laatste kans.(lees verder op de volgende pagina)