Van deze tattoos krijgen mensen het meest spijt

Onbezonnen.

Meer en meer mensen laten tattoos zetten. Het taboe verdwijnt en dat is goed natuurlijk. Want tattoos kunnen super sexy en cool zijn. Maar het gevolg daarvan is ook dat heel wat mensen erg onbezonnen een tattoo laten zetten. En die impulsiviteit is niet zonder gevolgen. Wie voor altijd een tekening op zijn lichaam plaatst, krijgt immers best geen spijt van die beslissing.

Maar in de praktijk is blijkbaar de meerderheid achteraf niet blij met hun keuze. Een nieuw onderzoek met 600 participanten kwam tot de conclusie dat maar liefst 78 percent op een bepaald moment spijt krijgt van de tattoo die ze hebben laten plaatsen. Enkele tendenzen zijn daarbij opvallend:

  • Van die 78 percent had drievierde in enkele weken een afspraak gemaakt voor een tattoo. Hoe langer mensen nadenken over hun tattoo, hoe minder spijt ze hebben.
  • Ook leeftijd speelt blijkbaar een rol. 91 percent van de mensen die spijt hadden, lieten zich tatoeëren voor hun twintigste.
  • Tot slot raden we je aan om je design goed te kiezen. Vooral de mensen die voor deze klassiekers kozen, waren achteraf gezien teleurgesteld met hun beslissing:

1. Tribals

2. Hartjes


(lees verder op de volgende pagina)