Politica’s met de look van Axelle Red

Slangenpakje ligt duidelijk goed in de markt.

Je kan je afvragen wie de uiteindelijke winnaars zullen zijn van ‘The Voice van Vlaanderen’. Zowel Koen Wauters, Bent Van Looy en Axelle Red kwamen bijzonder goed uit de verf als coaches en wonnen alleszins aan populariteit.

Hoe iemand bij het publiek ‘overkomt’ heeft niet alleen met deskundigheid of praatvaardigheid te maken, maar ook met de outfit, waarmee hij/zij in beeld komt. Dit had Axelle Red maar al te goed begrepen en daar speelde ze ook handig op in. Telkens verscheen ze in soms bizarre pakjes in beeld, waarmee ze letterlijk uitpakte met de nieuwe kledinglijn die ze ontwierp voor JBC.

[related-posts]

Het korset dat Axelle in één van de afleveringen droeg boven een sweater, zorgde al voor heel wat commentaren, maar toen ze verscheen in een slangenpakje, ging de commerciële bal pas echt aan het rollen.

De meeste politici hebben altijd wel iets om het lijf dat de kleur van hun partij accentueert, alsof het een voorgeschreven verplichting is. Maar daar vegen een aantal politica’s hun modieuze broek aan. Zowel Freya Van den Bossche (Sp.a), Gwendolyn Rutten (Open Vld) als Mercedes Van Volcem (Open Vld) verschenen de afgelopen weken in dezelfde outfit met slangenmotief in het openbaar. En daarvan is de hoofdtoon ‘neutraal grijs’.

Het bracht Mercedes Van Volcem niet in verlegenheid, integendeel, ze vond het zo frappant en grappig dat ze gisteren zelf een fotomontage op Twitter plaatste!