Nieuwe schoonheidshype voor vrouwen: scheer je gezicht!

Help, mijn vrouw scheert zich!

Het zou best wel eens kunnen dat binnenkort je vrouw of vriendin nóg langer voor de spiegel staat dan dat je tot nog toe gewend bent. Lang leve de dubbele lavabo in de badkamer, want in de nabije toekomst zal het je niet meer mogen verwonderen dat ook zíj aan jouw zijde haar gezichtsbeharing scheert! Voor zo ver daarvan al sprake kan zijn, maar dit gaat om een doordachte schoonheidstheorie.

De ladyshave kent al lang geen geheimen meer. Zelfs mannen gebruiken het apparaat om hun schaamhaar bij te werken. Maar net zo goed kunnen jouw scheermesjes háár van dienst zijn. Sinds kort maken alle media immers gewag van een nieuwe rage onder vrouwen: scheer je gezicht! En zoals bijna altijd komt deze hype uit Amerika overwaaien.

[related-posts]

Pientere marketeers en dermatologen zijn niet weinig opgezet met dit idee. Er bestaan al tal van speciale producten op de markt voor vrouwen die hun gezicht scheren. Schoonheidsspecialisten prijzen een dagelijkse scheerbeurt aan als een alternatieve en gezonde manier van ‘peeling’, waardoor je de dode huidcellen van je gezicht verwijdert.

Klik hier om de video te bekijken