Is dit het knapste koppel ter wereld?

Mr & Mrs World Classics.

Het Britse koppel Mel Tansley en James Ferguson ontmoette elkaar zo’n 18 maanden geleden tijdens een fotoshoot. Het was liefde op het eerste gezicht, en al snel bleek dat ze heel wat gemeenschappelijke interesses hadden. Beide waren fitnessfanaten die graag meededen met schoonheidswedstrijden. Tijdens een van de recentste wedstrijden won de 29-jarige Ferguson de titel “Mr World Classics”; zijn 21-jarige wederhelft moest genoegen nemen met een 2de plaats. Toen echter bleek dat ze een koppel waren, werden ze door de sociale media en verscheidene Britse kranten gebombardeerd tot “knapste koppel ter wereld”.

https://www.instagram.com/p/BNXxewlBfrY/


Helaas kwam het koppel daardoor in het oog van een mediastorm terecht. Veel lezers waren het oneens met de titel van “knapste koppel” en bekritiseerden Ferguson en Tansley voor hun looks. “Duidelijke plastieken tanden”, “Ze zijn bijna oranje!” of “Wat is er mis met hun wenkbrauwen?!”.

https://www.instagram.com/p/BKY3O-XhoXt/


Het koppel kon dan ook niet anders dan zelf te reageren: “Dit verhaal had een succesverhaal moeten zijn, waar we hard voor hebben gewerkt. Het was een eer om dat podium te delen met de liefde van mijn leven. […] We hebben nooit zelf gezegd dat we het ‘knapste koppel ter wereld’ zijn. […] Te veel mensen zoeken overal het negatieve, in de plaats van te zoeken naar het positieve. Ik ben heel trots op wie we zijn en wat we doen. […] Die krantenartikels overdrijven en bekijken alles heel negatief.”

https://www.instagram.com/p/BNG0U1ZhnmI/?taken-by=meltansley