Hippe borstvoedingsmode

Erika Van Tielen promoot de mode én borstvoeding.

Het zal je amper verbazen, maar ik wist niet eens dat er zoiets bestond als ‘borstvoedingsmode’. Na een poos te zitten surfen kan ik nu tenminste een mondje meepraten over borstvoedingsshirts, -beha’s, -kleedjes en -nachtponnen.

Erika Van Tielen, sinds 14 weken de trotste mama van Rowen, poseerde met haar jongste telg gewillig voor de nieuwe zomerse campagne over borstvoedingsmode van Mammae.

[related-posts]

“Waarom zou ik het verbergen dat ik mijn zoontje borstvoeding geef?”, voegt Erika het woord bij de daad, “Ik zeg niet dat je je borsten onder iedereen z’n neus moet duwen, maar wel dat je je niet moet generen of je laten afschrikken. Zeker niet als je discrete en zelfs elegante voedingskledij draagt.”

Erika Van Tielen (30), in mijn ogen een voortreffelijke presentatrice, bracht in 2011 al een eerste zoon ter wereld, Finn. Binnenkort zit haar zwangerschapsverlof erop. Over hoe haar carrière er nu verder zal uitzien, is ze zelf nog niet in het reine. Haar vaste vriend is immers een drukbezet cameraman en die heeft ook onregelmatige werkuren.

Het zou dus best wel eens kunnen dat ze uiteindelijk kiest voor een job als fulltime mama.