Er is één plek waar je nooit een piercing mag zetten, volgens experts

Een groot risico.

In fashionland verschijnen er voortdurend nieuwe trends. Zo ook op vlak van tattoos en piercings. Maar er schuilen gevaren in deze steeds extremere hypes. We willen je zeker niet afraden om piercings te nemen. Toch is er één hype die je beter niet volgt. Het is een piercing die professionele piercers waarschijnlijk niet willen plaatsen, omdat er te veel risico’s aan verbonden zijn.

Bustle sprak met zo’n professionele piercer uit Studio 28 in New York die waarschuwde voor het type piercing. Geen haar op zijn hoofd denkt eraan om er ooit één bij een klant te plaatsen, omdat er te veel risico aan verbonden zijn.
“Hier bij Studio 28 hebben we één piercing die we nooit zullen zetten. Het is de ‘snake bite piercing’. Dat is een gebogen staafje die door de tip van de tong geduwd wordt. De piercing is ongelooflijk gevaarlijk.” Op het eerste gezicht lijkt het niet op een staafje, maar op twee juwelen die zich elk aan een zijde van de tong bevinden. Enkel de twee uiterste bolletjes van het gebogen einde zijn zichtbaar.

#snakeeyespiercing so I did a thing 😋

A post shared by Hannah Victoria Tyre 💎 (@hannahtyre_) on

Wat is er nu zo gevaarlijk aan de slangenbeetpiercing?(lees verder op de volgende pagina)