DIY: deze vrouw maakt haar make-up zelf met dingen die we allemaal in huis hebben

Slim en goedkoop.

We hebben ze gevonden: de raarste en tegelijkertijd meest inspirerende vrouw van het internet. Ms. Yeah heet ze en ze is een jonge vrouw uit de Chinese stad Sichuan. In minder dan een paar maanden tijd groeide ze uit van een onbekende tot de hipste vogel van het internet. Wereldwijd heeft ze al verschillende virale video’s gemaakt. Zo schreven we eerder al over haar, omdat ze de meest rijkelijke maaltijden maakt met (echt waar) kantoorspullen. Bekijk hier zelf hoe ze het doet!

Ms. Yeah is de persoon die je moet vinden wanneer de wereld vergaat, want zelfs zonder kantoorspullen of zelfs maar vuur, kan ze de lekkerste gerechten bereiden. Eend roosteren met enkel een vergrootglas? Het is een piece of cake voor haar.

VIDEO: Eend roosteren onder een vergrootglas

En terwijl ze zich voorbereidt op het einde van de wereld, slaagt ze er ook in om er fantastisch goed uit te zien. Zij is geen vrouw die haar volledige budget spendeert aan de duurste make-up. Nee, zij maakt als gewoon zelf, met…eten. Zoals je op de volgende pagina kunt zien.(bekijk de ‘make up tutorial’ van Ms. Yeah op de volgende pagina)