Candice Swanepoel is de mooiste vrouw ter wereld

Geen zwarte schone in de Top 10.

Het internationaal mannenmagazine ‘Maxim’ heeft naar jaarlijkse gewoonte ‘The Hot 100’ van de mooiste vrouwen ter wereld gepubliceerd. Het magazine is bekend om de pikante fotoshoots met bekende vrouwen, waaronder tal van bekende actrices, zangeressen en modellen. ‘Maxim’ heeft miljoenen lezers over de wereld en daarnaast ook een fel bezochte website: maximonline.com .

Het is het publiek van het magazine dat zijn stem kon uitbrengen en aan de hand daarvan werd de Top 100 samengesteld. Van ons krijg je alvast de Top 10:

[related-posts]

Top 10:

1. Candice Swanepoel

2. Scarlett Johansson

3. Katy Perry

4. Irina Shayk

5. Jennifer Lawrence

6. Zooey Deschanel

7. Alessandra Ambrosio

8. Jessica Alba

9. Mila Kunis

10. Cara Delevinge

In de Top 10 niet één zwarte schone. Rihanna moet genoegen nemen met de 11de plaats, Beyoncé met de 21ste.

[related-posts]

Vorig jaar ging de titel naar Miley Cyrus en zij mag nu haar kroontje doorgeven aan Candice Swanepoel, een Zuid-Afrikaans topmodel van 25 jaar. Zij is vooral bekend als gezicht én lijf van ‘Victoria’s Secret’, dé marktleider in dameskleding, lingerie en schoonheidsproducten.

Pittig detail: tien jaar geleden werd Candice voor het eerst gespot door modellenscout Kevin Ellis toen ze met enkele vriendinnen op wandel was op een rommelmarkt in de Zuid-Afrikaanse stad Durban. Ze was toen net 15 jaar.