9 modellen die nog niet van plan zijn om op pensioen te gaan!

Zou jij er zo willen uitzien wanneer je je 70ste levensjaar passeert?

Velen onder ons denken dat oud zijn een straf is of een ongeneesbare ziekte. Maar dit is zeker niet het geval! De vrouwen in dit artikel tonen aan dat het perfect mogelijk is om oud te worden zonder je chique te verliezen. Ze zijn voorbij hun 70ste en ze zijn model. Deze dames verbergen hun leeftijd niet. In de plaats daarvan negeren ze stereotypes en leven ze hun leven ten volste.

Mocht het zijn dat je jezelf ongemakkelijk voelt vanwege je leeftijd, dan zullen deze 9 fantastische voorbeelden je een reden geven om je schaamte achterwegen te laten. Lees hun verhalen en volg hun voorbeeld!

1. Lauren Hutton, 72.

Via brightside.me
Via brightside.me


Tijdens haar carrière had Lauren een record aantal fotoshoots voor Vogue (26!) en ze is nog niet van plan te stoppen. In 2013 poseerde ze nog voor drie magazine covers: MUSE, The Edit en Harper’s Bazaar. Op haar 61ste had Lauren zelfs nog een naakte fotosessie voor Big magazine – gericht naar oudere vrouwen die trots zijn op hun lichamen, zoals ze het zelf beschreef.

Via brightside.me
Via brightside.me


2. Jacqueline Murdock, 86.

Via brightside.me
Via brightside.me


Als een jonge dame werkte Jacqueline als een danseres en kon ze enkel maar dromen van een verschijning op een cover van een magazine. En sinds dromen vroeg of laat wel eens uitkomen, wist ze op haar 82ste een reclame campagne voor Lanvin te strikken nadat een modeblogger, genaamd Ari Seth Cohen, haar opmerkte in een stadspark.

Via brightside.me
Via brightside.me


3. Daphne Selfe, 86.

Via brightside.me
Via brightside.me


Daphne Selfe begon haar carrière op haar 20ste, maar gezien ze moeder werd van heel wat kinderen besloot ze om haar modellencarrière achterwegen te laten. Wanneer haar kinderen echter volledig opgegroeid waren, realiseerde Daphne maar al te goed haar gemis naar de catwalk, dus vroeg ze een job aan een modellenagentschap. Nu is ze naar eigen zeggen populairder dan tijdens haar jeugd.

Via brightside.me
Via brightside.me


(lees verder op de volgende pagina)