8 tips om er mooi uit te zien zonder make-up

Voor een natuurlijke en mooie look!

Vaak denken vrouwen dat je make-up nodig hebt om er goed uit te zien.  Sommigen durven zelfs het huis niet uit – niet eens om naar de supermarkt te gaan – zonder hun dagelijkse dosis schmink.  Dit terwijl ze liefst van al die ochtendroutine voor de spiegel achterwege zouden willen laten, maar zonder schmink voelen ze zich kwetsbaar.

Je hoeft zeker niet zonder enige vorm van make-up door het leven te gaan, maar het mag ook niet als een verplichting aanvoelen.  Er zijn namelijk verschillende manieren om er op natuurlijke wijze mooi uit te zien die je laten stralen en zelfverzekerd laten voelen.  Je zal tijd (en geld) besparen en je huidskleur zal zienderogen verbeteren!  Volg deze essentiële tips om er elke dag schitterend uit te zien, zonder schmink!

 

1. Verzorg je gezicht

Als je er goed wil uitzien zonder make-up, verdient de huid van je gezicht extra aandacht.  Was je gezicht daarom dagelijks, ‘s morgens en ‘s avonds, bij voorkeur met koud water (dit sluit je poriën).  Gebruik een milde gezichtsreiniging die de poriën niet verstopt en die geschikt is voor jouw huidtype.  Breng een goede dagcrème aan en smeer ook dagelijks zonnecrème op – zelfs in de winter – om veroudering van de huid door de zon tegen te gaan.

Verwen jezelf eveneens af en toe met een gezichtsmasker.  Let er tenslotte ook op dat je vermijdt om met je handen je gezicht aan te raken: wrijven, je gezicht op je hand laten rusten, krabben… het zorgt ervoor dat je gezichtshuid vetter wordt en je gemakkelijker vatbaar bent voor acne.

Dankzij wonderolie krijg je een propere huid.
Dankzij wonderolie krijg je een propere huid.


(lees verder op de volgende pagina)