8 geheimen van personen die altijd goed ruiken

Stiekeme trucs.

Je kent vast en zeker mensen waaraan je een goede herinnering overhoudt enkel en alleen omdat je vindt dat ze goed ruiken. Bij een eerste indruk wordt vaak aan mooie kleren en een verzorgd uiterlijk gedacht, maar misschien heeft een lekkere lichaamsgeur wel nog meer invloed. Natuurlijk is het belangrijk om proper te zijn, maar er is meer dat meespeelt. Sommige individuen ruiken zo goed dat je bijna niet anders kan dan ze leuk te vinden. Zo’n sterke invloed heeft het juiste parfum op onze hersenen. Leer daarom van deze 8 stiekeme trucs, die welriekende personen sowieso toepassen.

(via)

1. Ze dragen verschillende lagen van geuren

Als je op elke millimeter van je huid lekker wil ruiken, is het niet genoeg om wat parfum in je hals te spuiten. Goed ruikende mensen hebben verschillende lagen van geuren hangen, zoals lekker aromatische douchegels, bodylotions en oliën en daarna nog verschillende parfums. Probeer niet te veel van één soort parfum te spuiten, want dat geeft eerder een verstikkend gevoel aan de mensen in je buurt. Het is beter om een klein beetje van verschillende geuren op je lichaam te spuiten. Samen vormen ze een aangenaam aroma dat je heel de dag vergezelt.

2. Ze kiezen voor krachtigere geuren

Niet alle geuren ruiken even sterk. Zo verdampen parfums op basis van citrus sneller terwijl houtachtige geuren, zoals bijvoorbeeld een parfum op basis van dennenbomen, langer blijft hangen. Een bloemengeur verdampt sneller dan citrus, maar minder snel dan dennengeur. Als het voor jou dus belangrijk is dat je lang fris blijft ruiken, is het beter om een parfum op basis van een houtsoort te kiezen.


(lees verder op de volgende pagina)