7 ongewone plekken waar je je parfum zou moeten aanbrengen

Want dan blijft de geur langer hangen!

Kan jij het huis niet verlaten zonder parfum op te doen? Of gebruik je het enkel wanneer je uitgaat? Hoe dan ook wil je dat de geur een tijdje blijft hangen, en niet bij aankomst al volledig is vervlogen. Dat is alleszins het geval bij ons, want een beetje parfum op de pols en nek klaart de klus echt niet. Gevolg: we brengen te veel parfum aan, en dat is ook niet goed. Dus hoog tijd om te weten te komen waar we parfum moeten aanbrengen en waarom net daar.

1. Je haar

Dat je haar geuren vasthoudt, heb je vast al gemerkt na een avondje stappen of een bezoekje aan de frituur. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat je net daar ook parfum moet aanbrengen. Spray dit wel niet rechtstreeks op je haar, want dan droogt je haar enorm uit door de alcohol. Spuit een beetje parfum op je borstel en ga er daarna mee door je haar. De geur blijft op die manier lang aanwezig én is goed verspreid.

2. Achter je oren

Wie vaak sport, heeft vast al gemerkt dat je ook zweet achter je oren. En net daarom is het een ideale plek om parfum aan te brengen. Gedurende je werkdag transpireren de zweetklieren achter je oren af en toe, waardoor er telkens een beetje parfumgeur vrijkomt. Ideaal dus.

flowers-1457676_960_720


3. Je nek

Wij brengen vaak parfum aan op het bovenste en middelste gedeelte van de nek. Blijkt nu dat net het onderste gedeelte de ideale plek is… De zone tussen je nek en je sleutelbeenderen is een ‘plooizone’ waardoor je parfum telkens in kleine beetjes wordt gelost.

(lees verder op de volgende pagina)