Dit zijn de 5 haarstijlen voor dit najaar!

Hoe strakker, hoe beter!

Nu het steeds kouder wordt, moeten we onze kledij aanpassen aan koudere temperaturen. Van lange jassen tot dikke sjaals en mutsen, we zien ze allemaal opduiken in het straatbeeld. Helaas zijn niet alle haarstijlen even gemakkelijk te combineren met die winterse kleren, dus waarom zouden we dan niet direct onze hele look aanpassen aan de herfst en komende winter?

Deze 5 haarstijlen zijn nu volledig in én zijn perfect te combineren met een muts of een lange sjaal!

1. Beveled Bob

Deze korte haarstijl is enorm populair bij jonge celebrities zoals Kylie Jenner. De afgeschuinde bob draait volledig rond een strakke look die perfect te combineren is met de dikke en gezellige winterkleren!

bob


2. Carré met pony

Opnieuw gaat het hier om een strakke haarstijl die nu gecombineerd wordt met een dikke, sluike pony die over de wenkbrauwen komt. De carré kan afgeschuind zijn, maar hoeft zeker niet. Deze look + een wollen muts = perfectie!

carremetpony


3. Middenscheiding

Deze herfst draait het allemaal om een strakke, verzorgde en professionele look – en de middenscheiding ademt dit uit! Hoe steiler je haar, hoe beter. De look toont je gezicht op de meest elegante manier, zeker wanneer je het achter je oren steekt zoals Joan Smalls hier doet, of wanneer je het combineert met enkele loshangende haren die je gezicht kadreren zoals topmodel Jourdan Dunn.

naamloos


4. Strakke, hoge paardenstaart

Laat je ogen stralen met deze elegante paardenstaart! Combineer deze look niet met een muts, maar wel met oorwarmers en een gigantische sjaal. Zie jij het ook al voor je?

dtrfuio


5. Wet look

Voor deze look hoef je je haar niet eens te wassen! Kam het gewoon strak naar achteren zodat het er nat uitziet. Combineer het met de middenscheiding en je bent volledig 2016!

jkjuh