5 apps die je moet kennen om als een pro te instagrammen

0
373

Tips & tricks.

Newsflash: Als influencers een foto op Instagram plaatsen, zijn er een heleboel stappen tussen het nemen van de foto en het posten ervan op hun profiel. Wie intensief met Instagram bezig is, spendeert niet alleen veel tijd aan het nemen van foto’s, maar ook aan het bijwerken ervan. Je zal hen niet de gewone filters van Instagram zien gebruiken. Nee, ze werken liever met externe apps. Hier zijn 5 toppers die je waarschijnlijk nog niet kende.

1. Facetune

James Blunt heeft gelijk. You’re Beautiful. Absoluut. Daarom is het ook zo leuk om selfies te nemen. Alleen zou je toch liever dat puistje willen verbergen of je wallen onder je ogen wat verminderen. Facetune is de perfecte app om onregelmatigheden in je gezicht bij te werken.

Video “Facetune, de basis”:


(lees verder op de volgende pagina)

2. Snapseed

Snapseed is zoals Photoshop, maar dan voor op je smartphone. Je vindt geen betere app om je foto’s te bewerken. Bijna alles op de foto kun je aanpassen, veranderen en verbeteren.

Video “Plaats een vignette rond je foto met Snapseed”:


(lees verder op de volgende pagina)

UNUM

Bij Instagram is de esthetica van je hele feed net zo belangrijk als die van je foto’s apart. Maar soms is het moeilijk om in te schatten of de foto’s bij elkaar zullen passen. Daarom is een fotoplanner zo handig. Met UNUM kun je op voorhand visualiseren hoe je feed eruit zal zien. Zo kun je perfect bepalen welke foto’s je naast elkaar moet plaatsen en welke je beter niet uploadt.

Video “Hoe UNUM werkt”:


(lees verder op de volgende pagina)

Command

Wat doe je goed op je profiel en waar loopt het fout? Wat kun je verbeteren om je Instagram populairder te maken? Command toont je aan de hand van statistieken en een rapport in een oogopslag je sterke en zwakke punten en geeft tips om de populariteit van je account te verbeteren.


(lees verder op de volgende pagina)

VSCO

Heb je het gehad met de basisfilters van Instagram? Maak kennis met VSCO. De app heeft een aantal gratis basisfilters. Wie het ziet zitten om bij te betalen, krijgt een zeer uitgebreid aanbod aan filters.

Video “Introductie van VSCO”:


GEEN REACTIES