29 schoonheidstips van de mensen die celebrities er prachtig doen uitzien

Rona O’Connor

Styling tips


Hollywood’s bekendste haarkleurster Rona O’Connor past haar magie toe op het haar van heel wat celebrities, zoals Blake Lively, Heidi Klum, Debra Messing en heel wat anderen. Je moet het toegeven, deze sterren zien er fantastisch uit dankzij deze professional die de volgende tips deelt:

  • Was je haar nooit binnen de eerste 48 uur na het kleuren! Anders zal je direct je look verliezen en een nieuwe afspraak moeten maken met je colorist.
  • Blond haar is fragiel, dus moet er heel wat zorg toegepast worden om mechanische impact te verlagen op de oppervlakte. Bijvoorbeeld, na het wassen van je haar kan je best er niet door wrijven met een handdoek of het kammen met een haar wanneer het nog nat is – dit kan de structuur van je haar beschadigen waardoor je lokken er saai en poreus uitzien.
  • Producten gebruiken die siliconen bevatten kunnen ervoor zorgen dat je poriën verstopt raken. Dit voorkomt waarschijnlijk dat je haar niet de nodige nutriënten absorbeert die in maskers of conditioners zitten. Het is wijs om zulke producten niet te gebruiken en te opteren om natuurlijkere haarverzorging te voorzien.
  • Zorg ervoor dat je je haar twee maal per week met een diep hydraterende masker behandelt. Je kan bijvoorbeeld jojoba, avocado en virgin kokosolie gebruiken. Als een snelle optie kan je voor een voorgemaakt masker kiezen.
  • Gekleurd haar uitgroeien is een enorm moeilijke taak, maar niets is onmogelijk! Eerst hoor je de puntjes goed te verzorgen. Gebruik speciale behandelingen zowel gedurende het stylen als na het wassen van je haar. Probeer ook de puntjes elke 6-8 weken bij te laten knippen – deze tactiek brengt zonder twijfel positieve resultaten!