3 manieren om een mooi kapsel te hebben als je ‘s morgens opstaat!

En je moet er bijna niets voor doen.

Ons leven is tegenwoordig al hectisch genoeg: je hebt haast, probeert snel de juiste outfit samen te tellen en het kapsel te kiezen voor die dag. Maar wat als je aan je haar helemaal niet hoefde te denken na het opstaan? Deze 4 tips maken het mogelijk!

meisje vrouw blondine haar


1.Beachy waves

Die mooie natuurlijke slag in je haar verkrijg je door met een losse vlecht te slapen. Als je haar lang genoeg is tenminste. Wil je een iets opvallender effect? Was je haar voor het slapengaan en vlecht het als het net niet helemaal droog is. ‘s Morgens even met je vingers doorkammen, en klaar is kees!

vrouw zon zomer haar


2.Oliemasker

Dit gaat je helaas geen tijd besparen ‘s ochtends, maar het is wel erg aangeraden. Zeker in de winter kan onze hoofdhuid gevoelig worden. Het raakt makkelijker geïrriteerd, en er kunnen schilfertjes ontstaan. Voor het slapengaan masseer je je hoofdhuid zachtjes in met lauwe olie. Jojoba-, argan-, of kokosnootolie zijn uitermate geschikt hiervoor. Een douchekapje erover en ‘s morgens heb je, nadat je je haar gewassen hebt zoals gewoonlijk, en zachte, glanzende haardos!

haar vrouw


3.Zijden kussen

Slapen op een zijden kussen klinkt als iets uit een sprookje, maar het is weldadig voor je haar. Wrijven tegen ruwere oppervlakken kan je haar beschadigen. Bij zijde is de wrijving beperkt tot het minimum. Je haar zal minder pluizig en weerbarstig zijn ‘s morgens vroeg. Ook je gezichtshuid zal je dankbaar zijn!

bed koffie slapen